buzdolaplari
 

 

 

ecostore, soğuk muhafaza işleminin gerçek başyapıtı

Daha fazla kapasite ve enerji verimliliğinde sınıfının en iyisi

Elektrik faturalarınızı %65 oranında düşürebilir ve yılda 820 Euro’ya varan oranda tasarruf edebilirsiniz.*

Şirketim ecostore’a neden yatırım yapmalı?

perfomance

Akıllı
Performans

Hava sirkülasyon sistemi

Frost Watch Control ile donatılmış ecostore dolaplar, kapıların sık açıldığı mutfaklarda muazzam avantajlar sağlarlar; çünkü sıcaklıkta ani değişiklikleri önleyerek, bakteri üremesini, gıdanın bozulmasını ve yüksek enerji tüketimini azaltarak defrost işlemini optimize ederler.

Energy efficiency

Enerji verimliliği

65% daha az enerji tüketimi

ecostore dolaplarımız, size sıradışı bir verimliliği garanti etmek için doğayı koruma standartlarına ve ECA, EIA, Go’Energi ve ceceditalia gibi maliyet yönetimine ilişkin en katı uluslararası standartlara uygun şekilde sınıflandırılmıştır.

capacity

Depolama kapasitesi

50 litreye varan oranda daha fazla alan

Electrolux ecostore dolaplarımız, yeni tasarımları sayesinde, piyasadaki eşdeğer dolaplara oranla ortalama 50 litre daha fazla kullanım alanı sağlarlar. Olağanüstü sağlamlık, içte ve dışta tamamen AISI 304 paslanmaz çelik yapı ile garanti edilir.

refrigeration optiflow

Optiflow: en iyi soğutma sonuçları ve ısı homojenliği sunarken enerji tasarrufu da sağlar

Optiflow en iyi soğutma sonuçları, optimal ısı istikrarı ve enerji tüketiminde daha fazla tasarruf için yükünüze uyarlanan akıllı bir hava dolaşım sistemidir.

ecostore dolaplarda, kondansatörün biçimi hava yolundaki direnci minimize etmek için geliştirilerek derinliği azaltılmıştır; böylece en iyi soğutma sonuçları garanti edilir.

Ecostore’un şirketiniz için yapabileceklerini keşfedin